Известие

Collapse
No announcement yet.

Как трябва да се форсира 2.0 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

разхода сигурно е от ламбда сондата,ходи ли на диагностика?
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

На диагностика не е ходила, обаче и аз си мисля че е ламбда сондата То и да питам колко и е резервата на 156цата, смисал след като светне лампата какво количество остава в резервоара ?

Comment

63
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

6.3 ???

Иначе почти на 100% термостата е за смяна

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
            На диагностика не е ходила, обаче и аз си мисля че е ламбда сондата То и да питам колко и е резервата на 156цата, смисал след като светне лампата какво количество остава в резервоара ?
            На мен като ми светне лампата отивам да зареждам и ми пълнят от 58 до 60 литра. Ако резервоара е 63 литра от 3 до 5 литра ми е резервата. Аз за това избягвам да карам на светнала лампа. На 156-ците, а и на други показанието за нивото на гировото е лъжливо. Така, е не чакай много много да ти свети лампата.
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Maлиии незнам дали и 110км ще мине с тея 30лв. Нещо си е заминало ама трябва да се види какво, така като чета или е Лсондата или термостата

Питах да си имам на предвид ако се наложи, а и да видя още колко горе доло и остава, че гледам сега кав разход ще удари, засега някаде 14ка ми се вижда

2литра ги оправдавам че се кара най много 10ина км на ден и то на 2-3пъти когато ДВГ е студен, ама останали 3-4 някаде се губят Без ръчки предполагам че максимума и трябва да е 9 ?
              Last edited by ancho; d.m.y г., 16:32.

Comment

Грешно предполагаш.
                Teзи 155 "коня" са си гладни, каквото и да си говорим.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6
                Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от ancho Покажи съобщение
                  Maлиии незнам дали и 110км ще мине с тея 30лв. Нещо си е заминало ама трябва да се види какво, така като чета или е Лсондата или термостата

Питах да си имам на предвид ако се наложи, а и да видя още колко горе доло и остава, че гледам сега кав разход ще удари, засега някаде 14ка ми се вижда

2литра ги оправдавам че се кара най много 10ина км на ден и то на 2-3пъти когато ДВГ е студен, ама останали 3-4 някаде се губят Без ръчки предполагам че максимума и трябва да е 9 ?
                  9? Хахахха

Колега. В града 13/100 гори. Ни повече, ни по-малко. Това моята 1.8. На един познат 2.0 му гори 15. И двете коли са изправни. Засичам си я на всяко зареждане. Вече 12-ти месец засичам. Все 13/100. Зима, лято.. все толкова.

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                    9? Хахахха

Колега. В града 13/100 гори. Ни повече, ни по-малко. Това моята 1.8. На един познат 2.0 му гори 15. И двете коли са изправни. Засичам си я на всяко зареждане. Вече 12-ти месец засичам. Все 13/100. Зима, лято.. все толкова.
                    9

Фиат Браво гори повече...

@oem - гори ти 13, щото си с чип и спортен филтър.
                    Моята е пълен сток и е 2.0, гори 12, само студен мотор ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                      9

Фиат Браво гори повече...

@oem - гори ти 13, щото си с чип и спортен филтър.
                      Моята е пълен сток и е 2.0, гори 12, само студен мотор ...
                      Да ама аз много газ давам пич. И карам на къси разстояния. Горна Оряховица е малък град. 5 улици са. Аз докъдето искам да стигна минавам 2 км и стигам. До Търново минавам през Арбанаси, а там баира не го знам дали го знаеш какъв е.

Comment

Николай, бъзикам те, бре ... Туй, младежите, много бързо палите ...

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                          Николай, бъзикам те, бре ... Туй, младежите, много бързо палите ...

Comment

ремъка е снимат от външната страна ...виж го от вътрешната .......... там си личи дали е напукан, на снимките и на 50 000-60 000км да е от външната страна не можеш да го разбереш ....
                            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                              9? Хахахха

10 на 100 при каране до 3000 оборота
                              така е мойта след 3000 не ми се мисли
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

В точни цифри: 17,5 литра = 110км твърде много ми се вижда, при положение, че се кара МАХ до 3000оборота. Освен това съм говорил с един приятел който има същата и ми каза, че дори с ръчка не му удря 10так ? В Пазарджик няма задръсвания и режим тип "тръгни-спри"

Comment

Working...
                                X